|
 |
Binek İade Talebinde Bulunacaklar
|
 |
 |
| Yazar |
Mesaj |
taz
Proje Lideri
|
| 03 Temmuz 2010, 08:52 |
|
|
 |
Binek iade talebinde bulunacak kişiler binek iade kurallarını dikkatli bir şekilde okumalı ve iade taleplerini aşağıda verilen liste formatına göre yapmalıdırlar. Aksi takdirde binek iade talepleri dikkate alınmayacaktır.
1. Olayın gerçekleştiği tarih ve saat
2. Hesap isminiz (account ismi)
3. Karakterinizin ismi (char ismi)
4. Bineğin tipi (Volcanic Steed, Nightmare vb.)
5. Bineğin ismi
6. Eğer daha önce shrinklediyseniz ve hatırlıyorsanız hangi gün olduğu (Bu bilgi şart değil, fakat verilirse daha iyi)
Bu bilgileri eksiksiz belirtmeniz durumunda bineğiniz bankanıza yerleştirilecek ve başlığınız işlemin yapıldığına dair bir mesaj bırakılarak kilitlenecektir.
|
En son taz tarafından 12 Temmuz 2010, 17:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
FurkanGibi
Banlandı
|
| 03 Temmuz 2010, 10:03 |
|
|
 |
Sayın Taz bey dedignz gibi yaptım eksksz ama siz binegimi vermiorsnz haln
|
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
sitoplazma
|
| 05 Temmuz 2010, 10:43 |
|
|
 |
| FurkanGibi demiş ki: | | Sayın Taz bey dedignz gibi yaptım eksksz ama siz binegimi vermiorsnz haln | + 1 5 defa açtım hiç birini vermediler
|
|
|
|
|
| Yazar |
Mesaj |
taz
Proje Lideri
|
| 05 Temmuz 2010, 21:24 |
|
|
 |
Her konu açana binek iade edilecek diye bir durum yok. Gerekli araştırmalar sonucunda binek iade edilir veya edilmez.Gereksiz yere konu açanlara duyurulur.
|
|
|
|
|
 |
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
Tüm zamanlar GMT +2 Saat
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
Bu mesaj panosu, kaynak kodları değiştirilmiş olarak kullanılmaktadır.
phpBB teması eXtremepixels tarafından geliştirilmiştir.
Genel güvenlik açıkları taz tarafından kapatılmıştır.
phpBB modifikasyonları ve ek değişiklikler Texious tarafından düzenlenmiştir.
Arcanum, mesaj panosu olarak phpBB kullanır - © 2001, 2005 phpBB Group
|