Forum Ana Sayfası -> Duyurular -> Arcanum UO: Yeni Başlangıç - Level ve PvP Sistemi

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir: cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz
 Mesaj  Arcanum UO: Yeni Başlangıç - Level ve PvP Sistemi
taz
   

Proje Lideri
03 Ekim 2015, 15:24 Alıntıyla Cevap Ver


Arkadaşlar merhaba,

2006'dan beri aralıksız hizmet vermekte olan sunucumuz Arcanum UO'da yeni bir devrin başlangıcının heyecanını yaşıyoruz! Arcanum UO, Level ve PvP kavramlarını bir araya getiriyor ve PvP yaparak level kasabileceğiniz bir dünyaya dönüşüyor. 10 senedir aktif olan Honor Sistemi 9 Ekim 2015 Cuma, Saat 20:00 itibari ile yerini Level Sistemine bırakıyor. Level sistemi ile PvP yaparak XP kazanacak ve level kasacaksınız. Onun dışında oyun içinde yapılan aktivitelerden de (NPC kesmek, etkinliğe katılmak, arena tamamlamak gibi) belli miktarda XP kazanabilirsiniz.

Level Sistemli yeni Arcanum'da karakterinizi herkesten önce geliştirmek için Cuma akşamı sizi de oyuna bekliyoruz. Saat 20:00'da Level sistemine geçilecektir. Diğer oyunculardan geri kalmamak için Cuma akşamınızı bize ayırın, level kasmaya hemen başlayın!

Yeniliklerimiz bununla kalmayacak, aralıksız devam edecektir. 10 yıldır Türkiye'nin en kaliteli Ultima Online sunucusunu tercih eden siz değerli oyuncularımıza teşekkür ederiz.

Not: Level sistemine geçişte item veya karakter silinmesi gibi bir uygulama olmayacaktır. Tüm karakterler mevcut hali ile devam edecektir.

Saygılarımızla,

Arcanum UO Staff

Kullanıcı hesap bilgilerini gör Özel mesaj gönder
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir: cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    1. sayfa (Toplam 1 sayfa)