Forum Ana Sayfası -> Kurallar -> Genel Kurallar

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir: cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz
 Mesaj  Genel Kurallar
taz
   

Proje Lideri
10 Haziran 2009, 01:32 Alıntıyla Cevap Ver
1. Yetkililer kuralları herkes için aynı şekilde uygularlar, ancak gerekli görülen bazı durumlarda insiyatif kullanıp, istisnai karar verme hakkını saklı tutarlar.

2. Arcanum'un dili Türkçe'dir. Türkçe dışındaki dillerin açık alanda (forum veya safe alan gibi diğer oyuncuların görebileceği yerlerde) kullanılması yasaktır. Bu kuralı ihlal edenlere cezai işlem uygulanır.

3. T.C. kurallarına aykırı bir davranış sergilenemez, aksi takdirde oyuncunun Arcanum ile ilişiği kesilir.

4. Arcanum bünyesinde dil, din, ırk, cinsiyet ayrımı yapmak veya yapılmasını teşvik edici faaliyetler içinde bulunmak kesinlikle yasaktır.

5. Kimsenin dini inanışı ile dalga geçilemez, dini inançlar hakkında rahatsız edici kelimeler kullanılamaz.

6. Küfüre ve hakarete tölerans yoktur. Arcanum bünyesi üzerinden başkalarını bu şekilde rencide etmek yasaktır. Aksi takdirde gereği yapılır.

7. Arcanum genelinde siyasi tartışmalar yasaktır.

8. Yasa dışı örgütleri destekleyici konuşma, propaganda yapanların hesapları kapatılır.

9. Üye olurken seçilecek kullanıcı adına dikkat edilmelidir. Ahlaksız isimler, başkasının kullanıcı adı ile foruma katılmak, sırf üye olmak için anlamsız kullanıcı adları seçmek yasaktır.

10. Kullanıcı adı ve şifre paylaşımı yasaktır. Dolayısı ile "kuzenim girmiş", "arkadaşım girmiş" gibi mazeretler işe yaramayacaktır. Her üye kendi kullanıcı adı ve şifresinden sorumludur. Hacklenme durumunda da Arcanum yetkili kadrosunu hacklenen kişilere yardımcı olmaz. Ancak hack işlemini gerçekleştiren kişi/kişiler tespit edilebilirse tespit edilebilen tüm hesaplar kapatılır.

11. Karakter isimleri seçilirken uygun kelimeler seçilmelidir. Genel kurallara uymasına dikkat edilmelidir.

12. Oyunda veya forumda başka bir kullanıcıya veyahut yöneticiye sözlü saldırıda bulunmak veya oyun dışına taşan tehditler savurmak hesabın direkt olarak kapatılmasını sağlayacaktır.

13. Bir oyuncunun başka bir oyuncuya veyahut yöneticilere asılsız iddialarda bulunması durumunda, ortaya atılan iddialar yönetim tarafın araştırılarak, iddiaların asılsız çıkması durumunda iddia sahiplerine gerekli yaptırımlar uygulanacaktır.

14. Oyuncuların bir başka kişiye kullanıcı hesaplarını, oyun içindeki karakterlerini veya eşyalarını, oyun parası vb. şeylerin gerçek para karşılığı satması, değiş-tokuş etmesi veya kiralaması yasaktır.

15. Kapatılan bir kullanıcı hesabının bir daha açılması mümkün değildir. Ayrıca, kapatılan hesapta bulunan karakter veya karakterin sahip olduğu eşya/binek (satın alınmış olsa bile) kesinlikle geri verilmeyecektir.

16. Yöneticiler tarafından belirlenmiş kurallara, alınan kararlara ve yönetim stratejilerine üyelerin itiraz hakkı yoktur.


Arcanum yönetimi bu kuralları gerekli gördüğünde haber vermeksizin değiştirebilir ve/veya yenilerini ekleyebilir.

Kullanıcı hesap bilgilerini gör Özel mesaj gönder
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir: cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    1. sayfa (Toplam 1 sayfa)