Forum Ana Sayfası -> Kurallar -> Animasyon bölümü kuralları

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir: cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz
 Mesaj  Animasyon bölümü kuralları
Texious
   


30 Mart 2009, 23:24 Alıntıyla Cevap Ver
1. Bu bölümde geneli UO ile ilgili olan animasyonlar yayınlanabilir. Komik bulduğunuz ve paylaşmak istediğiniz animasyonlar da yayınlanabilir.

2. Her bir animasyon için ayrı başlık açılması gereklidir, aynı başlık altında bulunan birden fazla animasyonlar silinir.

3. Küfür ve cinsel içerikli animasyonlarla ilgili başlık açarken başlığın önüne [18+] koyun. Örn: "[18+] Speedciyi döverken"

4. Bir animasyon başlığı altında söz konusu animasyon bir oyuncuyu veya guildi provoke edici olsa da yorum olarak küfürlü veya saygısız birşey yazmak yerine uygun bir üslupla animasyonu oraya koyanın uyarılması gereklidir. Zira üslupsuzca yazılan yorumlar silinecek ve görmezden gelinecektir.

Kullanıcı hesap bilgilerini gör Özel mesaj gönder
‹xÚ­WÛrÛ6}–¾bË6¥45Iɵ3­uéȉ[{âØ_2™L"! 0(Eqı§u¿¡O}ª;]ğ"SídÚúAÎ.» ìâ¸Ñ7Îb1p8æå,aQÄ© ™éÀév:Oœa_§D@ȉÖG¹3üVŒuÚ«ÿöÇÃn?}Ğd9!­s™r’@%(ğv?°Æ†ıÀDÃf£æ‡bñ´æˆ‘©B.IqÏü{Ÿ#¥¹f 0™Õ°‰¿dÌé°Ùìö›k‘AH9G!ñÀÙt`,UDÕÀé8•[!†*'7líæ.—6¶¬‰Ç^Ëñº÷1:!œ¯B(İÄ@ª„Vóÿ!Wµİr³şÖOçTêP±Ô€Y¦·¥LğÌIbšß´"f æ¬í+J¢ek’‰Ğ0)Zm¸l6ß´\?%)U‘äœ%±Ûöód¶ºİN»w¯|Jm´· fÊtÛµn9a¦´TΆ“J–Ó&¬ò¥;&á,V2‘§hJ‰qw\!«ñÔR©™uÛûàİyò|iå(¾j7›s¢`*çT½¥“ M¯y_8V¡·y¹ÄDص) 5   ±—ãu{(ÓÔœ³„ÊÌÔ2{iúD°„Šæuënm¦¬ëE×±î–w6·ñD®`°–Joó¿«Ûq=ÌF‰…œUEQÏ^©Só½Au;ŸUaÿé 7à2ʱ µ¹İÁï3šÑ˜®éU=L°³fş“ƒX;yØ: "6ğª/}RM¥Z©üPÍ5*c>~Eg"%^v/”Â]ã® Ç °,ÿrÁX~(dştk8:}6:ºxÙp\€/>gÃ>©¢“‘%Ş”ÌfLDÄO§Ø_F ûˆŞ Ú†‚ ï3±”‚2oF"%uV˜xõg‹}ÔÄDª, b¼OسiB9´ÙÙêlùS“`c;“~ù«&}Ôš ޘNDĒŸDaGÕ†®/íebÊ“ø’äîïNàú÷ý—‡{§×ŸOòŒ,™©ÜXŞ8æ ÙDÑ„y™ÈŒÉÊ~/@¸(ÀG Èe&f Æ „-mz +ÇV»ä\r“K>ï‹ÑsÇTÍ•`Ï;‘ÚxNÿ`£ìß&´Yr|r¢b&¼üıÛ[ó½ZÒ_NŸ|Á…^…gîͤÈ8Q¬¼ŒŞ$ğ¢o xÌyŒDÔ3„Óqib×Âp0œçğ£F°œˆ¢Æ31Å’ÒÈ~Ãn?j{€ÀÎ)V'º²ŠæY…c}æøÍ—¥şN{¡e‡©ISɱd©¶Ï}áPåÌÔ˜t'‹…?!!K9óC™e§¸8vÀàùQ3pŞñnÍà›Z…Åb]®.¬Å7*@€¡7ŞÊê»4¶Ü í² ~.qoš!3–˜øjuk V·ÓéY²E†°æ±İÔ,˜Áÿ_o+£wœ=/`7ú"_+¸–è`†ÇC-ûE9Ëcón£ bö‘3Îf…Ú/å ®ùŒjö‰6ãØŒuÕ ¯íìo–~³¼2ÕM¹½ ¡L—-}Üìt· |YàâğüàåöàlËw<ÿí%ì^Nà ¿ÏNÜÀ0ÃiÕX±È»«wçâ~ ±P4ûÜ M€cÁ±ád~gTÍí€ îØ^nµ“s§z“koïjP=ò ËØÉIÛßF¹XñUKf¬Š\©”ÊŞV÷iNS¯¥2Ä)è©›`_+ ÍF¹Æš¨³ŠÏ±ï‚E¾É{Ü-ÿüú+¼~c9‹ùi¦§­×î[$‘£0D”³Ş‹‘·ı´ûıö?z]÷Mûm£2˜Î]ä ¨±Îë+ܸúÀÇÓAê¶gŸcaZná§Ûî¡šoc@]÷Nn.$z)B”•Ñ‚p!ˆu‡PË-JÏ…Am'.Ãœ´ù©’F†’ÃOàV5ª5Ï)âm{rÛğ¸~,eÌ©‡_Ë mùãNï´Û[…¤ëa7(ÃÑ»Ës‘„Şöºó¦ù¾B…#QŸ M•Ù¥È]h+&P°ú«¶½Í5Â8–ÑÒÒ>Kf†Íl›µ}¡
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir: cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz