Forum Ana Sayfası -> Kurallar -> Oyun İçi Kurallar

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir: cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz
 Mesaj  Oyun İçi Kurallar
taz
   

Proje Lideri
10 Haziran 2009, 01:31 Alıntıyla Cevap Ver
1. Oyuna sitemizin dosyalar bölümünden indirilecek "Arcanum UO Connector" ile bağlanılmalıdır. Bu connectoru kullanmadan, başka türlü metodlarla oyuna bağlanmaya çalışmak hesabın kapatılmasına sebep olur.

2. Oyunda bazı üçüncü parti programlar serbest iken, bazıları yasaktır. Serbest olanlar: UOLoop, Macroman, Jorman's Macro, EasyUO ve her türlü macro yapmaya yarayan program. Yasak olanlar: Speed, Teot. Yasak programları kullanırken yakalanan veya kullandığı kanıtlananlar hakkında hapis veya hesap kapatma cezası uygulanacaktır.

3. Oyun içinde edilen küfürlerle ilgili yaptırım listesi "Küfür ve Bildirim Kuralları" adı altında listelenmiştir.

4. Yetkili çağırırken page kurallarına uygun page atılmalıdır. Aksi takdirde yetkili oyuncuyu hapse gönderebilir.

5. Yazı tekrarı (flood) yapmak yasaktır. Yapanlar hapis cezası (flood) alacaklardır.

6. Diğer oyuncuların hareketini engelleyecek şekilde geçişleri kapatmak (kendisi veya binek ile) yasaktır. Kurallara uyulmadığı takdirde hapis cezası (alan ihlali) alacaklardır.

7. Çıkılması yasak olan çatı, duvar üstü vb. yerlere çıkmakta ısrar eden oyuncular hapis cezası (alan ihlali) alacaklardır.

8. Oyun içinde hata (bug) bulup, bunu kendi çıkarları doğrultusunda sömüren, yetkiliye haber vermeyenler hata sömürme (bug abuse) suçundan hapse gönderileceklerdir.

9. Etkinliklerde yetkilinin sizce yanlış bir hareketi olsa bile yetkili her zaman dinlenmelidir, itiraz edilmemelidir. Eğer yetkilinin üzerine giderseniz sizi hapse yollamaya yetkisi vardır veya hesabınızı kalıcı olarak kapatabilir.

10. Katılım için page attığınız etkinliğe çekildikten sonra keyfi olarak vazgeçemezsiniz. Her yetkilinin değişik kuralları olabilmektedir. (war/peace, party atma vs.) Bu kurallara uymadığınızda ceza alabilirsiniz.

11. Kumarhanede macroya bıraktığınız karakterin altında binek olmadığından emin olun. Kumarda kasarken altınızdan yok olan (aslında yok olmuyor, ya tameden çıkıyor ya da birisi bineği altınızdan alıyor) binekler için geri iade yapılmamaktadır.

12. Sistemi sabote edecek şekilde kendi veya arkadaşlarınızın karakterlerini kesmek sureti ile kill sayınızı arttırmanız yasaktır. Aksi halde karakterin kill sayısı 1000 düşürülecektir.


Arcanum yönetimi bu kuralları gerekli gördüğünde haber vermeksizin değiştirebilir ve/veya yenilerini ekleyebilir.

Kullanıcı hesap bilgilerini gör Özel mesaj gönder
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir: cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    1. sayfa (Toplam 1 sayfa)