taxi
Deborah YokDahaNeLer Rütbe: Albay Honor Puanı: 27863
|
05 Haziran 2020, 15:12 |
|
|
 |
sunucu teste iken para kasabiliriz demi arkadaşlar ??
sunucu aktif olunca gitmez inş paralar
|
|
|
|
tasakparry
Banlandı
|
05 Haziran 2020, 15:31 |
|
|
 |
taxi demiş ki: |
İlk açılışta herkes binek ve para verilirse çok iyi olur |
bu doğru taz herkese item yardımı yapılabilirmi kaç yıldır oynuyor oyuncular itemlere res geldi zaten herkese çar açınca mare filan verilsin en azından bi action olur yine horseyle action atılmaz inince siliniyor
|
|
|
|
eserkankam
|
05 Haziran 2020, 17:51 |
|
|
 |
ozaman arcanum devamkeeeee
|
|
|
|
taz
Proje Lideri
|
05 Haziran 2020, 17:53 |
|
|
 |
arkadaşlar sizin ortak talebiniz sebebiyle 2011'e dönüp char res atılacak olarak konuşmuştuk. kastığınız şu an test serverında olan her şey yarın açılışta silinecek yani.
|
|
|
|
dsC
|
05 Haziran 2020, 18:16 |
|
|
 |
Herşey sıfırdan başlamak en güzeli , milleti dinlediğin için kendim adıma teşekkür ederim...
Bu arada açılışa özel hicbirsey verme bence lüzumu yok herşeyin değeri olsun gerçekten oynayan kassin herkes eşit başlasın , herkese başarılar iyi oyunlar...
|
|
|
|
arkanum34
|
05 Haziran 2020, 18:39 |
|
|
 |
dsC demiş ki: |
Herşey sıfırdan başlamak en güzeli , milleti dinlediğin için kendim adıma teşekkür ederim...
Bu arada açılışa özel hicbirsey verme bence lüzumu yok herşeyin değeri olsun gerçekten oynayan kassin herkes eşit başlasın , herkese başarılar iyi oyunlar... |
herkesin eşit başlaması fikrine katılıyorum. başlangıç ödülü gibi bir şey olacaksa da bence direk ilk oyuna giriş anında düşsün item olarak. quest gibi bir etkinlik vs şeklinde başlangıç ödülü verilmemesi düşüncesindeyim. en azından başlangıç için.
|
|
|
|
1925goztepe
|
05 Haziran 2020, 19:02 |
|
|
 |
Açılışta bende item verilmeme taraftarıyım.itemler abartı olmayacağı sürece bir quest yapılsa güzel olabilir .
|
En son 1925goztepe tarafından 05 Haziran 2020, 19:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
taxi
|
05 Haziran 2020, 19:03 |
|
|
 |
arkanum34 demiş ki: |
dsC demiş ki: |
Bu arada açılışa özel hicbirsey verme bence lüzumu yok herşeyin değeri olsun gerçekten oynayan kassin herkes eşit başlasın , herkese başarılar iyi oyunlar... |
herkesin eşit başlaması fikrine katılıyorum. başlangıç ödülü gibi bir şey olacaksa da bence direk ilk oyuna giriş anında düşsün item olarak. quest gibi bir etkinlik vs şeklinde başlangıç ödülü verilmemesi düşüncesindeyim. en azından başlangıç için. |
evet çekemeyenler de oluyor haksızlık oluyor
|
|
|
|
taxi
|
05 Haziran 2020, 19:58 |
|
|
 |
tamam aziz abi buldum ben ...
ayarı oldugunu bilmiyordum..
güzelmiş sistem.
|
|
|
|
usutukfbli
King Rütbe: Başçavuş Honor Puanı: 2100
|
05 Haziran 2020, 22:23 |
|
|
 |
Hayirli ugurlu olsun
|
|
|
|
gamealp
|
05 Haziran 2020, 22:54 |
|
|
 |
COME BACK
|
|
|
|
kamyon41
|
28 Haziran 2020, 10:07 |
|
|
 |
Pc yi kaldirmasam bende başlardım vallahi senin yerin ayrı taz..
|
|
|
|
 |
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
Sayfa Önceki 1, 2
|
|
|